despre JTF CAR

5/5

Reducem timpii si distantele conectand
Afaceri, Orase si Oameni.

JTF CAR

Aceasta este povestea noastra

Suntem o companie infiintata in 2018 din dorinta de a organizam transporturi rutiere de marfuri  la cele mai bune preturi si in cele mai bune conditii, cu profesionalism si promptitudine.

 

 Am reusit sa redefinim conceptul de lucru in echipa iar acest lucru ne-a ajutat sa ne specializam in transportul marfurilor si al produselor de diferite categorii, dimensiuni si greutati, garantand siguranta si eficienta livrarii acestora.

 

Echipa JTF CAR este formata din profesionisti cu experienta, care sunt dedicati si pasionati in tot ceea ce fac. Avem soferi bine pregatiti, echipamente si vehicule moderne si o retea de parteneri de incredere, atuuri care ne permit sa oferim servicii de calitate superioara clientilor nostri.

 

Cei peste 6 ani de experienta in domeniul ne ajuta in misiunea noastra de a oferi servicii de cea mai buna calitate si de a fi mereu la dispozitia clientilor nostri, oferindu-le solutii personalizate si adaptate nevoilor lor specifice. Suntem dedicati in a oferi servicii rapide, sigure si eficiente, asigurand livrarea la timp a marfurilor si produselor.

 

Ne preocupam in mod constant de siguranta si securitatea marfurilor si produselor pe care le transportam, prin implementarea celor mai bune practici si standardelor din industrie. Suntem mereu la curent cu cele mai recente tehnologii si solutii inovatoare pentru a ne asigura ca oferim cele mai bune servicii de transport rutier.

despre noi

Usor, Rapid si Sigur

Suntem intr-un continuu in proces de extindere al  companiei si al serviciilor pe care le putem oferi. An de an, compania noastra continua sa creasca atat ca dimensiune, cat si ca expertiza si experienta.

 

Livram in siguranta si la timp toate bunurilor dumneavoastra.

 

JTF CAR ofera predictibilitate si fiabilitate intr-un mediu incert si haotic.

Ajutam la extinderea comertului intre oamenii  cu serviciile noastre de transport marfa mai rapide, mai rentabile și mai fiabile.

 

JTF CAR ofera o flexibilitate de neegalat si o calitate fara compromisuri, reducand costurile de transport si ajutandu-va sa va atingeti obiectivele de business.

ftj-car-900px

despre  noi

De Oriunde Spre Oriunde.

Oferim o gama variata de solutii de transport rutier pentru a va ajuta sa gasiti echilibrul optim intre viteza si cost. Transportam aproape orice tip de marfa, atat pentru companii cat si pentru persoane fizice.

 

Cream o lume in care marfurile se pot misca rapid, sustenabil si cu incredere.

 

Simplu și eficient. Cu JTF CAR economisesti timp si bani!

JTF CAR ofera solutii multiple pentru a face fata provocarilor dvs. de livrare. Cu optiunile si serviciile de transport pe care le oferim, puteți depasi mai ușor orice obstacol care va sta in cale.

 

Trimiteti sau primiti marfa in orice colt din tara sau din europa cu linistea de a angaja un serviciu de transport punctual si sigur.

 

Elimina riscurile, minimizeaza pierderile și maximiza profiturile.

F.A.Q.

Intrebari frecvente

Transportul rutier de marfuri se refera la miscarea bunurilor de pe o locatie la alta, folosind camioane sau alte vehicule rutiere special concepute pentru transportul de marfuri.

Avantajele transportului rutier de marfuri includ flexibilitatea, viteza de transport, posibilitatea de a transporta marfuri in toate zonele accesibile prin drumuri, costuri mai mici pentru distante scurte si capacitatea de a efectua livrari directe.

Pentru a selecta o companie de transport rutier de marfuri, trebuie sa cautati o companie de incredere, cu experienta si care ofera servicii de calitate. Este important sa verificati recenziile si sa solicitati referinte de la alte companii sau clienti.

Documentele necesare pentru transportul rutier de marfuri includ facturile, documentele de transport (cum ar fi AWB-ul sau CMR-ul), autorizatiile de transport si documentele vamale (daca este cazul). Este important sa verificati cu compania de transport pentru a obtine o lista completa de documente necesare pentru transportul de marfuri.

Timpul de transport depinde de modalitatea de transport, distanta, ruta si orice alte factori care pot influenta timpul de livrare.

Pentru oricare din servicii de mai sus apeleaza JTF Car

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.