Serviciile Noastre

5/5

Oferim o gama larga de servicii pentru a satisface
nevoile afacerii dvs

Decideti inteligent, eficient si profitabile alagand transportul rutier JTF CAR.

PROFESIONALISM 100%
ADAPTABILITATE 100%
EXPERIENTA 100%

Simplificam transportul de marfa

Cross-Docking

Transportul de tip cross-docking elimina etapa intermediara de depozitare, ceea ce duce la o reducere semnificativa a timpului si a costurilor de gestionare a stocurilor.  Produsele sunt livrate direct la platforma de cross-docking unde sunt sortate si consolidate in functie de destinatie, dupa care sunt livrate catre clienti

Transport Frigorific

JTF Car detine camioane dotate cu toate echipamentele necesare pentru monitorizarea si mentinerea unei temperaturi optime pe intreaga durata a transportului.

Transport Express

Daca aveti nevoie de o livrare urgenta a marfurilor dumneavoastra si doriti sa reduceti la minimum timpul de tranzit, va sugeram sa utilizati serviciul de transport expres.

Transport fragile

Ne adaptăm serviciile în funcție de cerințele dumneavoastră. Suntem dedicați să transportăm articole fragile sau obiecte valoroase care necesită atenție și siguranță sporită în timpul manipulării sau transportului. Luăm în considerare modalitățile individuale de ambalare pentru fiecare colet sau obiect.

JTF CAR

Acestea sunt doar cateva dintre serviciile noastre de transport

Suntem dedicati sa oferim solutii personalizate fiecarei companii in parte si sa va asiguram ca marfurile sunt livrate in timp util si in siguranta la destinatie. Va multumim pentru interes si asteptam cu nerabdare sa colaboram pentru nevoile de transport ale afacerii dumneavoastra.

Pentru oricare din seervicii de mai sus apeleaza JTF Car

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.